"En bok att läsa mitt i vardagen"

ELBForlag.com

EVENTS OCH UTSTÄLLNINGAR

2019 Påskens Konstrunda på Engelsgården 

Med dess speciella atmosfär där det finns utställning i gårdens uthus och ateljé av motordelar, biltavlor jämte mopeder och amerikanska bilar så når konsten att förmedla ett speciellt budskap av kraft, romantik, känsla och glädje. Och vid årets konstrunda kom det mycket folk och det var ett ständigt flöde av besökare som fick ställa sina fordon på gården samt bakom stallets byggnad på åkern. På nedanvåningen av Ateljé Lundström fanns det utställning som var motorinspirerad och på ovanvåningens ateljéyta så var det försäljning av gårdens böcker samt utställning och försäljning av ateljéns konst som Alf Lundström målat. Foto till detta fotogalleri har C Nomby tagit. 

Om du/ni vill hänga en utställning ifrån Ateljé Lundström går det bra att kontakta Alf via hans hemsida som är www.ateljelundstrom.nu eller så går det bra att kontakta honom via hans mail som är; [email protected]

Om du vill se fotos i stort visningsläge är det bara att klicka på bilderna.

                                                          ALF´S KOMMANDE UTSTÄLLNING 2019 PÅ KONSTGALLERIET I ÅHUS:

Om en tid har Alf Lundström utställning av tavlor på Konstgalleriet i Åhus samman med glaskonstnären Vivianne E Rosqvist. Utställningen är senare pågående under 2019. Galleriföreståndare Bitte Kjellberg och Hans W Lundgren står för KonstGalleriet, Åhus. Klicka på fotona så framvisas de i stort läge där man kan se Alf samman med föreståndarna Bitte och Hans. En mindre utställning tog plats under 2018 i Konst Galleriet. Dessa tavlor är så nerplockade och ska ersättas med en större utställning som snart ska hängas. 

1-2 dec 2018 var det adventsutställning på Garnisonen i Hässleholm. Se här fotos ifrån utställningen.